SEWA RM300 DI KONDO MEWAH LENGKAP DENGAN PERABOT

Harga bilik sewa kami bermula dengan RM500. Rujuk kenalan anda dan dapatkan ganjaran RM300 bagi setiap rujukan. Gunakan ganjaran ini untuk kurangkan sewa anda ūüėä

Ini perbezaan kalau anda menyewa dekat luar dengan anda menyewa dengan Wetopia Coliving

Dapatkan bilik sewa dengan bil elektrik, air, wifi yang laju, servis cucian, aktiviti mingguan, fasiliti mewah kondo seperti gym, kolam renang serta pengurus komuniti yang sentiasa bersedia bantu anda bila diperlukan.

Dengan lokasi yang strategik dan dekat dengan pengangkutan awam, memang jimat betul!

bilik-sewa-murah-jb

Ini antara pengalaman yang kami selalu terima dari penyewa lain sebelum menyewa dengan Wetopia

Anda ada tak rasa macam ni juga bila menyewa? Kalau ada, ini solusi yang kami berikan kepada komuniti Wetopia

Apa perbezaan di antara co-living dengan sewa bilik biasa?

Co -living mengetengahkan konsep perkongsian dalam komuniti penyewa namun ianya setaraf hotel. 

Manakala sewa bilik hanyalah anda sewa bilik je tanpa kelebihan ada common area dan aktiviti bersama penyewa yang lain. 

Dengan Wetopia, masalah anda tu tadi boleh selesai 200%.

kami beri lebih dari tu, bukan sekadar bilik macam hotel je. Biar kami ceritakan dulu apa manfaat ekstra yang anda boleh dapat :

bilik-sewa-murah-jb
bilik-sewa-johor-bahru

Ini bukan gambar hiasan, barang dan perabot yang anda nampak dalam gambar ini, ini semua kami bagi dekat anda bila anda nak menyewa nanti. Penghawa dingin dan kipas pun kami sediakan. 

Kebanyakan bilik sewa, anda hanya kan dapat bilik je. Dengan Wetopia, nak mandi kolam boleh, nak bersenam pun boleh. Tak perlu lagi nak pergi jauh-jauh.

Berminat?

Sekarang anda ada dua pilihan

Datang Wetopia Welcome Day

ZERO DEPOSIT
  • Zero Deposit (Bayar sewa + Utiliti RM150 & Admin Fee RM150 sahaja)
  • Peluang dapat Diskaun RM300.00 dari sewa penuh setiap bulan‚Äč
  • Dapat pelajari peluang membeli rumah‚Äč
  • Tanya apa sahaja persoalan pasal Wetopia, kami jawab terus.‚Äč
  • Dapat tahu unit mana yang masih ada. Maklumlah unit kami ni macam pisang goreng panasss!‚Äč
  • Dapat tahu rahsia jana pendapatan RM1,000-RM3,000 setiap bulan‚Äč
  • Dapat tahu cara jimat sehingga RM1,000‚Äč

Terus Tempah Bilik Anda

Tak perlu hadir Wetopia Welcome Day
2+1 DEPOSIT
  • Peluang dapat Diskaun RM300.00 dari sewa penuh setiap bulan‚Äč
  • Bayar deposit penuh 2+1 dan RM 300.00 Utiliti & Admin
  • Tidak dapat pelajari peluang membeli rumah‚Äč
  • Lambat dapat tahu respon dari kami
  • Tak Dapat tahu unit mana yang masih ada. Maklumlah unit kami ni macam pisang goreng panasss!‚Äč
  • Tak Dapat tahu rahsia jana pendapatan RM1,000-RM3,000 setiap bulan‚Äč
  • Tak Dapat tahu cara jimat sehingga RM1,000‚Äč

Kalau anda menepati kriteria dibawah, anda layak untuk dapat kan zero deposit bersama kami

Tak perlu serabut nak fikir bayar 2+1 deposit tinggal bawak beg je nanti bila nak masuk bilik. 

Kalau nak tahu macam mana proses nak dapatkan Zero deposit ini, klik butang di bawah dan jom join sesi ‘Welcome Day’ kami.

2. Diskaun bulanan sehingga boleh menyewa secara percuma

Tinggal ramai-ramai lebih bagus. Sebar dan dapatkan ganjaran RM300 bagi setiap pendaftaran yang berjaya, boleh buat bayar sewa nanti.

¬†Kalau anda join sesi ‘Welcome Day’ kami jelaskan macam mana anda boleh sewa secara percuma dengan Wetopia. Ada yang jimat banyak tau sebab ikuti cara kami ni. Senang je!¬†

Ada lagi untuk anda kalau anda hadir ke sesi online webinar kami

Peluang membeli rumah

Takkan nak menyewa sampai bila-bila? Kami sediakan platform untuk anda boleh beli rumah dengan modal sedikit atau tanpa modal langsung. Nak miliki rumah? Bukan lagi impian semata-mata.

Jom join sesi online
'WETOPIA WELCOME DAY'

Kami memang pelik! Sudahlah tak nak penyewa menyewa selama-lamanya, ni nak menyewa kena hadir Sesi Online pula.

Kalau anda nak dapatkan tawaran zero deposit dan juga cara untuk dapatkan diskaun sewa bulanan bersama wetopia

Dalam sesi ini, anda boleh :

Untuk tahu lebih lanjut, kena join Sesi ‘Wetopia Welcome Day’

 Daftar di borang bawah ni.

Tidak berminat dengan tawaran di atas. Ingin teruskan proses menyewa dengan bayaran penuh deposit sewaan

Boleh, isi borang tempahan ini dan team akan hubungi anda