Dah serik cari bilik sewa murah?

Tak perlu buang masa cari bilik sewa mana paling murah. Ketahui cara sewa bilik macam hotel ni serendah RM300 je.

Epic Residence, Johor Bahru
Epic Residence, Johor Bahru
Previous
Next

ADAKAH ANDA PERNAH KENA MACAM NI?

Kalau YA, anda boleh baca seterusnya...

TAHNIAH!

Dengan Wetopia, masalah anda tu tadi boleh selesai 200%.

Aik?? Kenapa boleh lebih 100% tu?

Dengan Wetopia, kami beri lebih dari tu, bukan sekadar bilik macam hotel je. Biar kami ceritakan dulu apa manfaat ekstra yang anda boleh dapat :

KELEBIHAN WETOPIA #1

AUTOMATIK JADI PELANGGAN FAR CAPITAL

Orang lain bayar ribuan ringgit untuk jadi pelanggan FAR Capital, tapi komuniti Wetopia PERCUMA je!

Kelebihan join FAR Capital :

KELEBIHAN WETOPIA #2

PROGRAM 'TENANT-TO-OWN'

Tahukah anda bahawa sewa yang anda bayar itu adalah gaji untuk pemilik rumah iaitu pelajar FAR Capital sendiri?

Ya, kami tak kisah pun beritahu rahsia ni. Sebab kami juga mahukan anda jadi seperti mereka.

Menyewa tak salah tapi mahukah anda mempunyai aset hartanah yang boleh disewakan seperti mana anda menyewa hari ni?

Ya, anda sangat bertuah!

Wetopia dengan kerjasama FAR Capital boleh beri peluang kepada komuniti untuk memilik aset hartanah setelah menyewa dalam tempoh 3 tahun dengan modal yang sangat minima.

Malah ZERO deposit pun boleh!

KELEBIHAN WETOPIA #3

PELUANG SEWA DENGAN PERCUMA

Selain jana pendapatan bersama FAR Capital, anda juga boleh buat bersama Wetopia.

Caranya mudah sahaja.

Gunakan ganjaran ni untuk bayar sewa anda.

Bayangkan kalau sewa anda RM600 sebulan. Dan anda berjaya bawa satu rujukan setiap bulan.

Secara tak langsung sewa anda jadi RM300 setiap bulan.

Logik kan?

KELEBIHAN WETOPIA #4

BOLEH JIMAT SEHINGGA RM1,000 SETIAP BULAN

Kos tempat tinggal bukan bayar sewa je.

Dengan Wetopia, dalam satu harga sewa anda boleh dapat :

NAK JOIN WETOPIA?

Ada 2 pilihan seperti berikut :

BOOKING BERBAYAR

Deposit RM150 dikenakan
RM 150
00
  • 1-on-1 Viewing
  • Boleh tempah unit
  • Layak untuk buat affiliate
  • Boleh join aktiviti Wetopia

BOOKING PERCUMA

Hanya perlukan salinan kad pengenalan
PERCUMA
  • Viewing secara berkumpulan

Nak join Sesi Pengenalan dulu? Klik pautan berikut.
>>JOIN SESI PENGENALAN (ZOOM)<<