HAI BANGSA JOHOR 👋🏻

Jangan buang masa lagi bandingkan bilik sewa mana paling murah.

Bedroom 4 (RM500)
Bedroom 3 (RM550)
Master Bedroom Type D (RM750)
Master Bedroom Type C (RM750)
Master Bedroom Type B (RM750)
Previous
Next

Di Wetopia anda boleh nikmati bilik macam hotel pada harga serendah RM500 sebulan. Tinggal bawa beg baju je sebab bilik lengkap dengan perabot, bil elektrik, air, wifi, tiket wayang semua dah termasuk dalam harga sewa bilik.*

KAT MANA?

Epic Residensi,
Larkin JB

LOKASI STRATEGIK

BILIK KAMI LENGKAP DENGAN PERABOT SERTA PENGHAWA DINGIN & KIPAS

bilik-sewa-murah-jb
bilik-sewa-johor-bahru

Ini bukan gambar hiasan, barang dan perabot yang anda nampak dalam gambar ini, ini semua kami bagi dekat anda bila anda nak menyewa nanti. Penghawa dingin dan kipas pun kami sediakan. 

Sewa yang anda bayar, termasuk sekali dengan 3 servis di bawah

free-wifi-room-rental

Selalu kalau sewa bilik lain, bil api dan air tak termasuk. Internet pun kena pakai sendiri punya dan rumah kena kemas sendiri . Dengan Wetopia yang ini semua dah termasuk. 

Anda bukan dapat bilik je tau, akses yang ini pun anda boleh dapat juga

Kebanyakan bilik sewa, anda hanya kan dapat bilik je. Dengan Wetopia, nak mandi kolam boleh, nak bersenam pun boleh. Tak perlu lagi nak pergi jauh-jauh.

Keselamatan terjamin, anda ada masalah dengan bilik atau rumah, kami sedia membantu

Kami sediakan pengurus komuniti untuk bantu anda kalau ada kecemasan atau ada masalah dengan rumah. Tak perlu risau lagi dah bila nak menyewa. 

Aktiviti bulanan percuma untuk semua komuniti Wetopia

wetopia-coliving-kl

Boring?
Tak ada aktiviti la sebab tak ada kawan baru.

Haa setiap bulan Wetopia akan buat aktiviti khas untuk komuniti sahaja. Ada hiking, tengok wayang, kelas percuma untuk komuniti Wetopia.

Bulan depan kami sewa satu hall wayang untuk tengok private screening cerita Batman. Best ke best?

Semua ini anda dapat kalau anda jadi komuniti Wetopia. Selesa, selamat, cantik dan sangat mudah bila nak menyewa

Ada lagi tau..

Kami juga nak tawarkan ini kepada anda 3 benda best ni

1. ZERO DEPOSIT!

Tak perlu serabut nak fikir bayar 2+1 deposit tinggal bawak beg je nanti bila nak masuk bilik. Kalau nak tahu macam mana nak dapatkan Zero deposit ini, jom join sesi ‘Welcome Day’ kami.

2. Sewa secara percuma

Haa, jangan terkejut! Kalau anda join sesi ‘Welcome Day’ kami jelaskan macam mana anda boleh sewa secara percuma dengan Wetopia. Ada yang jimat banyak tau sebab ikuti cara kami ni. Senang je! 

2. PELUANG MILIKI RUMAH

Takkan nak menyewa sampai bila-bila? Kami sediakan platform untuk anda boleh beli rumah dengan modal sedikit atau tanpa modal langsung. Nak miliki rumah? Bukan lagi impian semata-mata.

Untuk tahu lebih lanjut, kena join Sesi Pengenalan Wetopia secara online je. Klik butang dibawah ni.

KENAPA NAK KENA HADIR SESI PENGENALAN DULU?

Kami memang pelik! Sudahlah tak nak penyewa menyewa selama-lamanya, ni nak menyewa kena hadir Sesi Online pula?

Ceritanya begini, kami terima terlalu banyak pertanyaan untuk tinggal di Wetopia sehingga tak sempat nak jawab.

Jadi kami adakan Sesi Pengenalan secara online setiap hari bekerja pada pukul 8.30 pm. Ini komitmen kami.

Dalam sesi ini, anda boleh :

Berminat nak join? Mudah sahaja. Isi borang dibawah ni.